UTILAJE Yilmaz, UTILAJE PVC

UTILAJE Yilmaz, UTILAJE PVC, UTILAJE ALUMINIU, UTILAJE TERMOPAN, UTILAJE TAMPLARIE PVC, Yilmaz, MASINI DE DEBITAT, MASINI FREZAT, MASINI DEBAVURAT, MASINI SUDAT

UTILAJE Yilmaz, UTILAJE PVC, UTILAJE TERMOPAN

Certificate de calitate pentru utilajele pentru productia tamplariei din aluminiu si PVC


Certificat de calitate
GOST
Certificat de calitate GOST pentru utilajele pentru productia tamplariei din aluminiu si PVC
Certificat de calitate
TUV - ISO 9001
Certificate de calitate TUV - ISO 9001 pentru utilajele pentru productia tamplariei din aluminiu si PVC
Certificat de calitate
TUV - CE
Certificate de calitate TUV - CE pentru utilajele pentru productia tamplariei din aluminiu si PVC
Certificat de calitate
Ukraina SEPRO
Certificate de calitate Ukraina SEPRO pentru utilajele pentru productia tamplariei din aluminiu si PVC


CERTIFICATE DE CALITATE

Pentru a garanta asteptarile si cererile clientilor in ce priveste calitatea produselor si serviciilor noastre, am incheiat un contract de monitorizare si implementare a managementului calitatii cu un auditor de prestigiu important si ne-am concentrat asupra pregatirii, aplicarii, controlului si a imbunatatirii tuturor activitatilor legate de calitate.

YILMAZ PVC & ALUMINUM PROCESSING MACHINERY Co. Ltd. Are in implementat in prezent un sistem al managementului calitatii conform standardelor ISO 9001: 2000. Sistemul de management al calitatii este aplicat la toate nivelele activitatii companiei noastre.

Manualul de asigurare al calitatii impreuna cu Documentatia sistemului de calitate (proceduri, forme, liste, planuri si indicatii) sunt obligatorii pentru toti angajatii Yilmaz PVC & ALUMINUM PROCESSING MACHINERY Co. Ltd.

Reprezentantul Calitatii din cadrul conducerii este responsabil cu raportul catre top managementul companiei cu privire la activitatea si dezvoltarea potentiala a Sistemului de Calitate.

Top managementul este responsabil pentru cresterea calitatii si responsabilizarea personalului in acest sens pentru a furniza produse ce se ridica la nivelul cererii si asteptarii clientilor Yilmaz PVC & ALUMINUM PROCESSING MACHINERY Co. Ltd.

Respectarea masurilor cuprinse in standardul de calitate este obligatorie pentru toti angajatii companiei. Acesta ghideaza personalul companiei in indeplinirea tuturor sarcinilor de serviciu.